Booking wedstrijdofficial

Gewijzigd op Vr, 24 Mei om 1:06 PM

Heb je een (assistent) scheidsrechter aangevraagd. We houden je op de hoogte over een aanstelling.

STEP 1 | BOOKING CONFIRMATION

Na booking wordt je aanvraag voor een wedstrijdofficial op het platform aangeboden aan de officials die gekwalificeerd zijn om in jou klasse actief te zijn.

STEP 2 | UPDATES

Vanaf 3 dagen voor de wedstrijd wordt je dagelijks geïnformeerd over een aanstelling. Is er nog geen aanstelling dan ontvang je hierover update berichten.

Wil je actuele informatie over een aanstelling op jouw wedstrijd, download dan de Arbitrage online app.

STEP 3 | AANSTELLING

Zodra/als een official zich heeft aangesteld op jouw wedstrijd wordt je direct geïnformeerd.

STEP 4 | MDWF

Wil je zorgen dat de wedstrijdofficial(s) op de wedstrijd worden geplaatst (MDWF)! Gebruik hiervoor de relatiecode(s) die in het bericht zijn bijgevoegd.

STEP 4 | MATCH VOUCHER

Heeft er geen aanstelling plaatsgevonden op je booking dan ontvang je rond de wedstrijddatum een matchvoucher waarmee je eentoekomstige booking kan voorzien.

GOOD JOB!