Zelf aanstellen | app

Gewijzigd op Fri, 19 Jan 2024 om 02:20 PM

Je club kwalificaties bepalen welke wedstrijden voor jouw beschikbaar zijn als arbiter. Stel jezelf aan op een wedstrijd op basis van je kwalificaties en de nog beschikbare wedstrijden.

APP | LOGIN

Meld je aan op je account in de Arbitrage online app.

STEP 1 | MENU ARBITRAGE

Via het menu arbitrage navigeer je naar het submenu "Zoek wedstrijden".

STEP 2 | WEDSTRIJD FILTER

Met het wedstrijdfilter bepaal je welke wedstrijden voor jouw worden geladen.

scheidsrechterzoeken.nlWedstrijden incl. wedstrijdvergoeding
Mijn clubaanstellingenAanstellen bij actieve clubs

STEP 3 | ZOEK WEDSTRIJDEN

Onder "zoek wedstrijden" vind je de nog beschikbare wedstrijden/wedstrijdrollen bij je actieve clubs en scheidsrechterzoeken.nl.

Selecteer een wedstrijd waarop je je wilt aanstellen als wedstrijdofficial.

.€   wedstrijd voorziet een Arbitrage online vergoeding.

STEP 4 | ZELF AANSTELLEN

Onder de beschikbare wedstrijdrol(len) kies je via de .+  button "Zelf aanstellen" jouw wedstrijdrol.

PAYMENT | WEDSTRIJDVERGOEDING

Wanneer onder de wedstrijd een wedstrijdvergoeding beschikbaar is voor een officialrol dan zal deze door Arbitrage online worden uitbetaald.

Een wedstrijdvergoeding wordt altijd in een volgende maand, uiterlijk de 16e uitbetaald.

ps. Zorg dat je bankrekeningnummer in je account staat ingeregeld. Zie hier hoe en waar je rekeningnummer kan worden toegevoegd.