Zoek vervanger | app

Gewijzigd op Fri, 24 Feb 2023 om 05:36 PM

Via het menu arbitrage navigeer je naar het submenu Mijn aanstellingen.

STEP 1 | MIJN AANSTELLINGEN

Onder "Mijn aanstellingen" vind je jouw toekomstige aanstellingen.

Selecteer de wedstrijd waarvoor je een vervanger wilt zoeken!

STEP 2 | WEDSTRIJD DETAILS

Onder de "Wedstrijd details" zie je de wedstrijdgegevens.

• Via het actie wheel kies je voor de optie "zoek vervanger".

STEP 3 | ZOEK VERVANGER

De (vervangende) beschikbare arbiters worden zichtbaar. Om zelf een vervanger aan te stellen klik je op Aanstellen. De nieuwe arbiter voor deze wedstrijd ontvangt automatisch zijn aanstelling.

STEP 4 | MIJN BESCHIKBAARHEID

Voor een goede samenwerking en gebruik van de functionaliteit "Zoek vervanger" is het belangrijk dat je beschikbaarheid up to date is!