Wedstrijd rapportage | app

Gewijzigd op Tue, 28 Feb 2023 om 03:02 PM

Wedstrijdrapportage zorgt voor een juiste afhandeling van de (oefen)wedstrijd.

Voor bepaalde wedstrijden vind de afhandeling van de wedstrijd via de Arbitrage online app plaats.

Bij gebruik van wedstrijdrapportage worden uitslagen en bijzonderheden van de wedstrijd verwerkt. De status van de wedstrijd wordt gekozen. Het resultaat kan worden gecommuniceerd naar de wedstrijdsecretaris.

STEP 1 | OPENEN RAPPORTAGE

Via de Arbitrage online app kan je navigeren naar de wedstrijdrapportage.

Ga hiervoor naar de betreffende wedstrijd. Gebruik het actiewheel om de rapportage van de wedstrijd te openen.

STEP 2 | RAPPORTAGE AFHANDELEN

Spelersopgave
Door te klikken op de teamnaam/logo open je de spelersopgave van het team.

Doelpunten|Kaarten

Gebruik de button "Toevoegen" voor het registreren van overtredingen en doelpuntenmakers.

Uitslag

Vul de uitslag van de wedstrijd in en leg de wedstrijd vast.

STEP 3 | BIJZONDERHEDEN WEDSTRIJD

Registreer de overtredingen en doelpuntenmakers van de wedstrijd.

STEP 4 | RAPPORTAGE VASTLEGGEN

Na het invullen van de rapportage verstuur je deze door via de button "vastleggen" de wedstrijdrapportage op te slaan.