Match official aanstellen | app

Gewijzigd op Tue, 28 Feb 2023 om 04:27 PM

Onder het menu "Aanstellingen" kan je als arbitrage beheerder wedstrijdofficials op wedstrijden aanstellen.

Geef voor je home club alswel voor je externe club(s) de kwalificaties op waarvoor je beschikbaar bent.

STEP 1 | MENU ARBITRAGE - aanstellingen

Via het menu navigeer je naar het menu Aanstellingen. Selecteer de week waarin je de aanstellingen wil zien.

STEP 2 | VIEW AANSTELLINGEN

onder de wedstrijd view worden, op weekniveau, per wedstrijd de openstaande/gewenste official rollen getoond.

Open een wedstrijd door deze te selecteren.

STEP 3 | OFFICIAL AANSTELLEN

Op de detailpage vind je onder de tab "MATCH" de aangestelde officials.
Gebruik de .+  button "Toevoegen" om een official op de wedstrijd aan te stellen.

STEP 4 | ADD OFFICIAL

Gebruik het invoerveld om de persoon te zoeken die je wilt aanstellen op de wedstrijd.
Gebruik de relatiecode of type de naam van de persoon die je zoekt.