E-Arbitrage | app

Gewijzigd op Tue, 28 Feb 2023 om 04:52 PM

E-arbitrage biedt een teambegeleider de optie een beschikbare wedstrijdofficial te vinden.

Van 14 dagen tot 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijd.

STEP 1 | CLUB ARBITRAGE

Selecteer via het menu "teams" je team waarvoor je een club official wilt aanstellen.

Heb je geen toegang tot het menu "Teams" neem dan contact op met de contactpersoon binnen je club. Waarschijnlijk sta je niet als begeleider aan een team gekoppeld!

STEP 2 | MATCH SELECT

Selecteer de thuiswedstrijd van het team waarvoor je een beschikbare official(s) wilt zoeken.

STEP 3 | MATCH DETAILS

Na keuze van de wedstrijd kom je in de wedstrijd details terecht.

Actiewheel
Gebruik het actiewheel om de functie "zoek clubofficial" te kiezen.

STEP 4 | AVAILABLE OFFICIALS

Voor de gekozen wedstrijd worden de beschikbare officials getoond.

Zelf je club official aanstellen
De beschikbare official(s) voor het begeleiden van de geselecteerde wedstrijd worden weergegeven. Selecteer een official en gebruik daarna de link "aanstellen" om de official op je geselecteerde wedstrijd aan te stellen.