Feedback official | mail

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 01:37 PM

Arbitrage feedback zorgt voor terugkoppeling over de official op je wedstrijd.

Bij gebruik van feedback official worden de resultaten gebruikt door het team arbitrage ter verbetering van kwaliteitsdoeleinden, normen en waarden binnen de sport organisatie.

STEP 1 | FEEDBACK MAIL

Via de ontvangen mail kan je navigeren naar ARBITRAGE FEEDBACK. Door te klikken op de button/link “Geef feedback” kom je in het feedback formulier terecht.

STEP 2 | FEEDBACK OFFICIAL

Na click in de mail kom je terecht op de feedback pagina waar jouw gespeelde wedstrijden staan vermeld. Geef de rating op die je de official geeft en sla de gegevens op.

Ben je niet aanwezig geweest bij een wedstrijd geef dit dan op via status (listbox) en sla de wedstrijd op.