Aanmelden teamtaak | mail

Gewijzigd op Thu, 09 Mar 2023 om 04:57 PM

Om je aan te melden op een teamtaak volg je onderstaande stappen.

STEP 1 | TEAMPAGE

Via de ontvangen mail kan je navigeren naar het taakoverzicht van je team. Door te klikken op de button/link “naar taakoverzicht” kom je op je teampagina terecht.

STEP 2 | TEAMTAAK OVERZICHT

Na klik in mail kom je terecht op de teampagina waar de taken voor je team staat ingeroosterd. Meld je aan op een teamtaak door te klikken op de link “Aanmelden”.

STEP 3 | CONFIRMATION AANMELDING TEAMTAAK

Nadat je je hebt aangemeld voor een teamtaak ontvang je direct een bevestiging.

Enkele dagen voorafgaand aan de taak ontvang je een reminder zodat je de opvolging van de taak niet kan vergeten.