Aanmelden clubtaak | clubportal

Gewijzigd op Fri, 24 Feb 2023 om 05:18 PM

Vrijwilligers voor het uitvoeren van een clubtaak zijn van belangrijk voor de club.

Om je aan te melden op een clubtaak volg je onderstaande stappen.

VIDEO | AANMELDEN CLUBTAAK

STEP 1 | LOGIN CLUBPORTAL

Via de website van je club log je in op je clubportaal bij Arbitrage online.

STEP 2 | MIJN CLUBTAKEN

In je clubportaal navigeer je naar het menu "Clubtaken". Je ziet in één oogopslag welke taken je al hebt gedaan voor je club.

STEP 3 | ZOEK NIEUWE CLUBTAAK

Navigeer via de linkerzijde naar het submenu "Zoek clubtaak". Je ziet nu het overzicht van de nog beschikbare clubtaken.

STEP 4 | JEZELF AANMELDEN OP CLUBTAAK

Kies een clubtaak waarop je je wilt aanmelden. Door te klikken op de button/link "aanmelden" meld je jezelf aan voor de opvolging van de gekozen clubtaak

STEP 5 | BEVESTIGING AANMELDING

Nadat je je hebt aangemeld voor een clubtaak ontvang je direct een bevestiging.

Enkele dagen voorafgaand aan de taak ontvang je een reminder zodat je de opvolging van de taak niet kan vergeten.