Mijn Historie | app

Gewijzigd op Thu, 08 Feb 2024 om 02:13 PM

De wedstrijden waarop jij als official actief bent geweest vind je terug onder je historie..

STEP 1 | MIJN HISTORIE

Via het menu arbitrage navigeer je naar het menu item Mijn Historie

STEP 2 | SEASON

Kies het jaar waarvan je jouw wedstrijden wilt inzien. Standaard wordt het huidige jaar getoond!

STEP 3 | MIJN WEDSTRIJDEN

Alle wedstrijden waarop je actief bent geweest zie je hier. Selecteer een wedstrijd om de wedstrijddetails te openen.

MIJN VERGOEDINGEN

Op wedstrijden waarbij je een aol wedstrijdvergoeding hebt ontvangen vind je terug inclusief een totaalview.

Good Job