Aanvraag (oefen)wedstrijd

Gewijzigd op Thu, 30 Mar 2023 om 04:06 PM

E-wedstrijd biedt de mogelijkheid voor het aanvragen/aanmelden van een (oefen) wedstrijd (i.c.m. activering clubarbitrage).

Bij gebruik van E-wedstrijd ontvangt de aanvrager een bevestiging van de aanvraag per mail.

STEP 1 | AANVRAAG (OEFEN)WEDSTRIJD - E-wedstrijd

E-Wedstrijd is beschikbaar via het programma van een aangesloten club.

STEP 2 | WEDSTRIJD

Gegevens wedstrijd
Vul hier de wedstrijdgegevens in. Geef ook op of een clubarbiter gewenst is? (niet bij uitwedstrijd)

Gegevens aanvrager
Vul je gegevens in en mogelijke opmerkingen/bijzonderheden voor deze wedstrijd.

STEP 3 | WEDSTRIJD IN AANVRAAG

Nadat je een wedstrijd hebt aangemeld ontvang je direct een bevestiging per mail. De wedstrijd wordt als "in aanvraag" in het programma zichtbaar.

STEP 4 | WEDSTRIJDSECRETARIS

De wedstrijd secretaris van je club zal de wedstrijdaanvraag behandelen.

Zodra de wedstrijdsecretaris de aanvraag heeft afgehandelt ontvang je hierover een bericht per mail.

Na goedkeuring van de wedstrijd wordt de wedstrijd in het programma getoond en kan je direct kijken via E-arbitrage (<2 weken - >3 dagen) of er een clubarbiter beschikbaar is om de wedstrijd te begeleiden!

De wedstrijd wordt, na activering, direct beschikbaar voor gekwalificeerde officials.