Teamcode | Portal

Gewijzigd op Thu, 11 May 2023 om 12:20 AM

Koppeling van Sportlink teams en Arbitrage online teams.

Voor een juiste synchronisatie tussen Sportlink- en aol teams is het noodzakelijk dat de Sportlink teamcode en lokale teamcode onder elk team juist staat ingevuld.

MENU | CLUBTEAMS

Via het menu Club Beheer navigeer je naar het menuitem Club teams.

In het onderhoud teams scherm vind je de velden voor de teamcodes.

STEP 1 | SPORTLINK TEAMCODES

Open Sportlink en navigeer via het "zoekscherm' naar tab Teams.

Select "Ook zoeken in bondsteams" en voer de zoekopdracht uit.

STEP 2 | SELECT KOLOMMEN

Via het icon rechtsboven open je de popup voor het selecteren van de juiste kolom gegevens.
Kies uit de beschikbare kolommen de velden Team, Teamcode, Bond/lokaal en Speeldag. Click daarna op OK.

STEP 3 | VERWERKING TEAMCODES

De lijst met teamcodes per team zijn nu beschikbaar in de table. Gebruik deze teamcodes en neem deze over in Arbitrage online teams.

GOOD JOB!